آموزش پخت خمیر جادویی عالی من
آموزش پخت خمیر جادویی عالی من

آموزش پخت خمیر جادوی عالی من یکی از کارهایی هست که خانم های خانه دار در برنامه های روزانه خواهند داشت. جوانان آینده نگر- بر آن شدیم آموزش پخت این نوع خمیر را توسط سرکار خانم آسیه یازرلو به شما مخاطبین گرانقدر طبق فرمول ایشان آموزش بدهیم. خمیر مایه فوری یک ق چ شکر یک […]

آموزش پخت خمیر جادوی عالی من یکی از کارهایی هست که خانم های خانه دار در برنامه های روزانه خواهند داشت.

جوانان آینده نگر- بر آن شدیم آموزش پخت این نوع خمیر را توسط سرکار خانم آسیه یازرلو به شما مخاطبین گرانقدر طبق فرمول ایشان آموزش بدهیم.

خمیر مایه فوری یک ق چ
شکر یک ق چ
آب یا شیر متمایل به گرم ۳/۴ پیمانه که من فقط از شیر استفاده میکنم
نمک نوک ق چ
روغن مایع یا زیتون ۳ ق غ من خودم روغن مایع میریزم
آرد ۲ پیمانه پر شایدم کمی بیشتر . تا جایی که خمیر به دست نچسبه
ارد رو الک کنین
شکر و خمیر مایه رو با یک چهارم شیر عمل بیارین بعد ۱۵ دقیقه کامل پف میکنه
بقیه شیر و نمک و روغن رو میریزیم و ارد کم کم اضافه میشه ولی خمیر نباید سفت بشه . در حدی باشه به دست نچسبه . خمیر رو توی ظرفی بذارین و سلفون بکشید و یک پارچه ضخیم هم بندازید چون باعث میشه خمیر بهتر پف کنه . بعد یکساعت حجم دو برابر میشه .
وقتی تو سینی پهن میکنید یه مقدار که بمونه کمی پف میکنه اندازه خمیر رو خودتون تعیین کنین چقدر باشه من خودم نازک درست میکنم .
کف سینی ارد پاشی و بعد خمیر رو پهن کنین . اگر احساس می کنین میچسبه به سینی روغن جدا کننده بزنین ولی من نمیزنم چون راحت جدا میشه
این خمیر عالیه و برای پخت پیتزا . پیراشکی و بقچه گوشت بهترین گزینه است
این خمیر برای پخت پیتزا. نان سیر. پیراشکی گوشت. نان قیفی‌ . ساندویچ. بهترین خمیره